skip to Main Content

Pusat bertauliah RIZH adalah tadika atau pusat perkembangan kanak-kanak yang komited dan dibenarkan untuk menggunakan Program Raudhah Imtiaz (RIZH). Pusat ini menggunakan nama, jenama dan imej Raudhah Imtiaz (RIZH) serta mencerminkan komitmen tadika tersebut dalam mematuhi Piawaian Kualiti RIZ. Ia juga bermakna tadika atau pusat perkembangan kanak-kanak ini diamanahkan untuk memenuhi hak-hak pendidikan setiap kanak-kanak yang dihantar ke pusat itu sebagaimana aspirasi RIZH. Status dan lesen institusi yang menjalankan program RIZH akan dipantau dan dikawal selia oleh Jawatankuasa Penilaian Dan Audit RIZH. Pusat yang bermasalah atau gagal mencapai Standard Kualiti Minimum (SKM) RIZH akan dinasihati untuk berubah atau tidak dilanjutkan kontrak perlesenannya demi menjaga kualiti program RIZH.

Pusat Bertauliah RIZH adalah dimiliki secara bebas oleh tadika atau pusat perkembangan kanak-kanak ia bukan cawangan atau anak syarikat Raudhah Imtiaz Holding Sdn. Bhd. Pusat ini beroperasi dalam satu ‘kawasan perlindungan Operasi’ atau komuniti masyarakat dalam jarak 5 kilometer. Pemilihan pusat RIZ baru adalah tertakluk kepada kelulusan daripada Raudhah Imtiaz Holding  Sdn. Bhd. dan pihak berkuasa tempatan seperti Jabatan Pendidikan Negeri, Majlis Perbandaran/ Daerah, Jabatan Bomba dan Penyelamat, Pejabat Kesihatan dan sebagainya.

Usahawan yang bercita-cita untuk memulakan sendiri Pusat bertauliah RIZH anda boleh merujuk kepada menu PELUANG ‘LICENCEE’ BISNES RIZH atau klik di sini.

Model Ibu Pejabat & Pusat RIZH

RAUDHAH IMTIAZ (RIZH) CUKAI, KEMAMAN
6742, Jalan Pengkalan Sir, 24000, Cukai, Kemaman, Terengganu.

Guru Besar : Puan Normaziah Binti Mat Isa
Website : raudhahimtiaz.com
Email : raudhahimtiaz01@gmail.com
Facebook : Tadika Raudhah Imtiaz Kemaman

Telah ditubuhkan sejak 1 Febuari 2001. Lokasinya di Bandar Cukai, Kemaman. Berhampiran 6 buah sekolah dan pusat pentadbiran kemaman seperti Wisma Persekutuan Kemaman, Pejabat Tanah Dan Daerah Kemaman, Majlis Perbandaran Kemaman.

Bangunan Tadika Induk Raudhah ini mempunyai 14 buah kelas, satu dewan terbuka, satu dewan tertutup, satu dewan makan, satu dapur dan satu stor, sebuah bilik rehat guru, dua kawasan parking yang luas, satu mini zoo, satu kolam dan satu taman berkebun. Mempunyai 12 buah tandas dan 8 bilik air, satu ruang pejabat, satu playground berbumbung. Kapasiti muatan pelajar bangunan RIZ induk dalam satu masa adalah seramai 250 orang.

Cawangan RIZH lain

TADIKA RAUDHAH IMTIAZ CAWANGAN BINJAI

61480 & 61500 Taman Koperasi Binjai, 24000 Kemaman, Terengganu

Guru Besar : Puan Nur Jalilah Binti Alias
Website : raudhahimtiaz.com
Email : raudhahimtiaz01@gmail.com
Facebook : Tadika Raudhah Imtiaz Kemaman

TADIKA RAUDHAH IMTIAZ CAWANGAN BANGGOL PERMAI

No 576 & 577, Jalan BP Utama, Taman Banggol Permai, Paya Berenjut, 24000 Kemaman, Terengganu

Guru Besar : Puan Teh Sofia Binti Sidek
Website : raudhahimtiaz.com
Email : raudhahimtiaz01@gmail.com
Facebook : Tadika Raudhah Imtiaz Kemaman

TADIKA RAUDHAH IMTIAZ CAWANGAN BUKIT KUANG 

3972, Jalan Kemaman-Dungun, Kg Bukit Kuang, 24000 Kemaman, Terengganu

Guru Besar : Cik Zurina Binti Khalil
Website : raudhahimtiaz.com
Email : raudhahimtiaz01@gmail.com
Facebook : Tadika Raudhah Imtiaz Kemaman

Ingin sertai ‘Licensee’ Perniagaan RIZH ?

Raudhah Imtiaz Holding Sdn. Bhd mencari mereka yang ingin bergabung dengan kami melalui penglibatan keusahawan dibawah jenama RIZH. Isi borang di sebelah dan kami akan hubungi anda semula. Untuk mendapat respond permohonan segera boleh Whatsapp ke 012 9522 788

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Follow TRIZ di media sosial:
Raudhah Imtiaz Holding Sdn. Bhd

6742, Jalan Pengkalan Sir, 24000, Cukai, Kemaman, Terengganu.

raudhahimtiaz01@gmail.com

Privacy Policy Terms and Conditions © Copyright. Raudhah Imtiaz Holding Sdn. Bhd | All Right Reserved. fidodesign.net - Malaysia Freelance Web DesignerPapadom Marketing - Digital Marketing Expert Malaysia

Back To Top


"Pilihan terbaik untuk anak kite"

Copyright © Raudhah Imtiaz Holding Sdn. Bhd. All Rights Reserved. fidodesign.net - Malaysia Freelance Web Designer Papadom Marketing - Digital Marketing Expert Malaysia

error: Content is protected !!